WORKSHOP fermentovaných nápojů

Úterý 20. 8. 2019, 18.00, Velká Hradební 49, učebna 1. patro
Vstup 450 Kč 

Fermentované nápoje vyčistí naše těla zanesená toxickými látkami, dají jim větší odolnost a doplní stále chybějící energii. Díky vysokému obsahu prebiotických a probiotických kultur napomáhají regulaci trávení a zajišťují zdravou střevní mikroflóru. A právě zdravé trávení je předpokladem pro správnou funkci imunitního systému.

Obsahem kurzu:

  • Přednáška o přírodních fermentovaných limonádách.
  • Ochutnávka domácích limonád.
  • Rady, tipy, triky na výrobu fermentovaných nápojů.
  • Recepty, návody, postupy ucelené ve skriptech.
  • V případě zájmu mikroorganismy na výrobu vlastních fermentovaných nápojů.

Kombucha, tibetské krystaly, krystaly na výrobu zázvorového piva, tibetská houba, rejuvelac…..

S sebou: skleničky (3ks) na mikroorganismy.

Rezervace míst nutná!

Kontakt: bohacova@knihovnauk.cz

 

 

Začátek akce: 20. 08. 2019, 18:00